fbpx

O.J.’s Winners. Øvrevoll, torsdag 24. august.

Dagen før den største dagen. Samtlige løp går på dirt-tracken denne torsdagen. Gressbanen skal spares til Derbydagen på søndag. Oversiktlige løp og jeg synes vanskelighetsgraden ikke er så stor, og min banker finner dere i V65-2. Han viste gamle gode takter nest sist gang og han skal vinne dette løpet.

4 Tertian – 2 Pretty Perfect – 1 Lady Of Course  Outs: 5 Pal O`Mine

Få hester til start. Finner kun to hester som fortjener et kryss på kupongen. 1 DUDHSAGAR står med to strake, hesten er i form, distansen er riktig og har en sterk rytter. 6 Don Cortez var overlegen i årets eneste start. Blir største motstander til favoritten.
1 Dudhsagar –  Don Cortez – 7 Clauses Reka  Outs: 3 Wide Ranging

Dagens banker blir 6 DICKIE DICKENS. Viste gode gamle takter sist og skal vinne dette løpet. 5 Tenango vant greit sist og er hardest imot. 4 Whatsinitforme kan hvis han vil og 3 Busy Earning legger disse på rygg hvis han viser et snev av gammel form. Men det har ikke skjedd på en stund.
6 Dickie Dickens – 5 Tenango – 4 Whatsinitforme  Outs: 3 Busy Earning

4 ROCK THE BOAT ender langt framme tross overvekt. Var god sist han gikk flatløp. 1 Fredde er i kanonform og kan fort vinne. 7 Into The Light går mest sannsynlig for tet og vil lede lenge, kanskje helt hjem. 2 Red Mile har en tendens til å bryte utover etter start og taper mye på det. På en god dag så kan han også vinne løpet. Løpet bør garderes.
4 Rock The Boat – 1 Fredde – 7 Into The Light  Outs: 2 Red Mile

Kun tre hester kommer med på bongen. 10 SUNNY SUNDAY og Carlos Lopez på ryggen blir vanskelig å slå. 1 Oui Je Veux har nå vært god fire løp på rad. I striden. 3 Clauses Ivory vant på Øvrevoll tidligere i år. Kan vinne igjen. 6 Golden Gin Tric var ikke mye slått sist. Vinner når du minst aner det.
10 Sunny Sunday – 1 Oui Je Veux – 6 Golden Gin Tric  Outs: 3 Clauses Ivory

5 JURGA er opp og ned i prestasjonene, men vinner dette løpet hvis viljen er der. 1 Borzakovski har til gode å vinne i år. Tar snart årets første, men er redd distansen er for kort. 9 Schoolgirl får dyktig rytter og er droppet i hcp. 6 Denico var god tidligere på året, men har skuffet etter det. Er nå også droppet i hcp, så står for tur å vinne igjen.
5 Jurga – 6 Denico – 9 Schoolgirl  Outs: Borzakovski

6 SÜDTIROL vant sist og viste god form. Andre forutsetninger denne gang, men møter enklere selskap og bærer mye vekt. 3 Asaks Ambition leverer nesten hver gang. Kan ikke komme utenom henne. Har imponert meg flere ganger i år selv om jeg har avskrevet henne flere ganger. 2 Mestre Dos Magos ser fin ut i trening og jeg tror han har noe på gang. 10 Singar trives bedre på dirt. Løpets store outsider.