fbpx

O.J.’s Winners. Øvrevoll, torsdag 13. juli.

Under lunsjgaloppen på Øvrevoll forrige onsdag gikk både V4 og V5 forslaget inn. Gevinsten ble fine 5200 kroner og hvis man også tar med seg gevinsten uke før der også, så har GalopSport nå spilt inn over 10.000 kroner de siste fjorten dagene. Det har vært en treg innledning, men nå har det endelig løsnet litt.

På torsdag kveld møtes flere av de absolutt beste hestene i skandinavia. Min banker finner dere i Oslo Cup, mens jeg velger å gardere skandinavias beste hest i Polar Mile Cup. Tror nok ikke utbetalingen bli av de største vi har sett i år, men med et par smeller så kan det gi fine feriepenger.

7 Trouble Of Course – 2 Catch The Dream – 3 Our Boy John  Outs: 4 Pamino

5 Two Shots Of Happy – 6 Appelè Amour – 3 Marrington Twist  Outs: 2 Caesara

En litt småvrien åpning, men jeg spiller de med spor lengst ut først. 8 ROCK DANCER er i orden om dagen og vinner snart løp. 9 Panama Jack vinner et løp i året og kan vinne rett ut i første forsøk i år. 1 Monkey Bar Flies har ikke vunnet løp på et par år, men viste god fart i sitt siste løp. 2 Südtirol kan hvis hun vil. Har mer enn nok fart i kroppen. 4 Stormy Petrel møter mye enklere selskap enn tidligere, men har skuffet stort i sine starter i år.

8 Rock Dancer – 9 Panama Jack – 1 Monkey Bar Flies  Outs: 2 Südtirol

Et åpent spilleløp. 6 DAYDREAM BELIEVER går jevne løp og vil hente mange på slutten. Det spørs bare hvor fort det går fra start. 8 Fajry er en temperamentsfull herremann som ikke har vunnet løp på en stund. Har ved sine to tilfeller i år gått godkjente løp. Kan ha noe på gang. 1 Tenango er tilbake på dirt og blir farlig direkte. 7 Wild Citizen er droppet mye i hcp, vinner dette løpet dersom han viser besteform. Spent også på 4 Dickie Dickens. Er mer enn god nok.

6 Daydream Believer – 8 Fajry – 1 Tenango  Outs: 7 Wild Citizen

Et flott løp, men med Listed status så skulle det gjerne vært fult felt. Nå er det mange store løp rundt omkring i Skandinavia, men vi må uansett være fornøyd når skandinavias beste hest for øyeblikket, BROWNIE, kommer på besøk. Får også vinnertipset og jeg tror han vinner løpet. Men jeg garderer med 7 Our Last Summer. Viste fine takter på Bro sist om var ikke mye bak Brownie i mål. Fjordårets Norske Derbyvinner har forbedret seg og viser fantastiske ting i trening. For meg så er disse to heldekk i løpet.

4 Brownie – 7 Our Last Summer – 6 Berling  Outs: 3 Ruler Of Course

1 HURRICANE RED var fantastisk god på Bro Park sist. Vant dette løpet i fjor og jeg tror han vinner igjen. Min banker for dagen. 7 Eye In The Sky er ute på sin riktige distanse nå, og kan utfordre favoritten dersom han har en dårlig dag. 3 Jubilance går alltid gode løp og er fort på trippelen. 4 Bokan vant i sin eneste start tidligere i år. Er også i form.

1 Hurricane Red – 7 Eye In The Sky – 3 Jubilance  Outs: 4 Bokan

7 APRIL FOOL er tilbake på gress og får vinnertipset i et vanskelig spilleløp. Kan også fort være overlegen. 9 Queen’s Delight har til gode å vinne løp i år. Jeg tipper han vil lede lenge for formen er der. 5 Dudhsagar gikk et helt ok løp sist. Kan overraske. 3 Borzakovski vinner løp hvert øyeblikk. Kan vinne nå også tross overvekt. Garder gjerne med alle.

7 April Fool – 9 Queen`s Delight – 5 Dudhsagar  Outs: 3 Borzakovski

Ingen lett avslutning på V65 spillet. Jeg tror 2 OH MY ROSE vinner igjen. Distansen passer enda bedre i dag. Det gjør det også for 4 Phoenix Dancer. Kommer til å avslutte fort. 1 Moonflash begynner endelig å vise noe av det han kan. Ingen overlegen vinnertype, men er helt sikkert med på fotoet. 9 Nordlys bar toppvekt sist og gikk godkjent. Må med på bongen. Garder gjerne dette løpet også dersom du har råd.

2 Oh My Rose – 4 Phoenix Dancer – 1 Moonflash  Outs: 9 Nordlys.