fbpx

Nyt skandinavisk syndikat investerer på Goffs November Foal Sale

De to første handelsdage på Goffs November Foal Sale bød på fire skandinaviske handler. Bag de tre af dem står et nyt skandinavisk syndikat bestående af familien Sundström, familien Stork og The JC Organization.


Lot 470 v. Invincible Spirit blev købt for 80,000 euro.

Syndikatets højeste hammerslag på andendagen lød på 80,000 euro for lot 470, en hoppe efter Invincible Spirit ud af Dansili-datteren Condensed.

Condensed er ustartet og i forvejen mor til den vindende og Listed-placerede Dense Star (Starspangledbanner).

Hun er selv halvsøster til Listed-vinderen Brevity (Street Cry) og ud af en vindende helsøster til Champagne Stakes (Gr.2)-vinderen og avlshingsten Daggers Drawn (Diesis).


Lot 292 v. Havana Gold ud af Mistaken Love blev købt for 44,000 euro.

Forinden havde syndikatet for 44,000 euro også sikret sig lot 292, en hingst efter Havana Gold ud af Bernardini-datteren Mistaken Love.

Føllet er halvbror til 3-årige Kitty Katana (Bobby’s Kitten), der er vinder i USA og placeret tredje i Sweet Life Stakes (G3) og Autumn Miss Stakes (G3).

Mistaken Love er ud af den vindende Danzig-datter Deceit og halvsøster til den dobbelte Stakes-vinder Afleet Deceit (Northern Afleet), fra samme moderlinje som den dobbelte japanske Gruppe-1-vinder Mozu Ascot og avlshingsten Honor And Serve, der bl.a. vandt Woodward Stakes (G1) og Cigar Mile (G1).


Lot 222 v. Shaman blev købt for 28,000 euro.

Allerede på førstedagen slog syndikatet til for første gang, da hammerslaget faldt på 28,000 euro for lot 222, en hingst efter Shaman ud af Kodiac-datteren Friday Fizz.

Shaman-sønnen er første afkom ud af Friday Fizz, som selv er ud af Listed-vinderen Sugarhoneybaby (Docksider) – en halvsøster til den dobbelte franske Gruppe-3-vinder Beacon Lodge.

En anden søster til Sugarhoneybaby, Lips Plane, er mor til den tyske 1000 Guineas (Gr.2)-vinder Lips Poison og til Listed-vinderen Lips Arrow, som igen er mor til Gruppe-1-vinderen Lucky Lion.


Anna og Jan Sundström, Alice og John Weiste Christensen og Henrik Stork med Havana Gold-sønnen, der var ét af tre handlede føl under de to første dage af Goffs November Foal Sale.

Føllene købt på Goffs November Foal Sale får nu kurs mod Anna Sundströms stutteri i Normandiet, hvor de skal forberedes til næste års Orby Sale.

Et setup, der de seneste år har været ganske lukrativt for The JC Organization, og som nu videreudvikles med flere heste og yderligere investorer med skandinavisk baggrund.


Også den svenske agent Stefan Uppström var aktiv på andendagen af Goffs November Foal Sale og købte for 16,000 euro lot 418 – en hoppe efter Mehmas ud af den vindende Invincible Spirit-datter Zendaya.

Zendaya er mor til 2-årsvinderen Warrior Angel (Angel) og har en 1-årig halvsøster efter Night Of Thunder til at løbe for sig i 2023.

Mormoderen Zantenda (Zamindar) vandt bl.a. Prix d’Aumale (Gr.3) og var tredje i Prix Marcel Boussac (Gr.1), og så er hun halvsøster til Killavullan Stakes (Gr.3)-vinderen Kenya.


Goffs November Foal Sale fortsætter onsdag og torsdag, efterfulgt af Goffs November Breeding Stock Sale fredag og lørdag.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top