fbpx

Nu kommer Luis Torres til Skandinavien!

Bedre sent end aldrig! I fjor bekendtgjorde den norske championtræner Rune Haugen, at den flerfoldige chilenske championjockey Luis Torres ville blive staldens førstejockey for 2006, men grundet problemer i sit hjemland kom Torres aldrig af sted.


Nu skulle den dog være god nok, for Torres er klar til at sidde op for Rune Haugen næste torsdag på Øvrevoll, hvor han får overladt tøjlerne på store navne som Miyasaki, Steve’s Champ og Storm Trooper.

At Luis Torres nu dukker op i Skandinavien får ifølge Haugen ikke indflydelse på den allerede etablerede aftale træneren har indgået med den danske jockey Mark Larsen.

“Der er så mange heste i stalden, at jeg i de fleste løb har to eller tre startende. Luis Torres får kontrakt med Lagulise Racing, der blandt andet ejer Storm Trooper, Steve’s Champ, Day Walker og Miyasaki. Lagulise Racing vil gerne have en fast rytter på sine heste hver gang de starter, og da Mark er ansat som staldjockey skal han naturligvis ikke være bundet til én bestemt hesteejer. Derfor er vi allesammen glade for at Luis Torres knytter sig til teamet, for det giver os ekstra styrke på jockeysiden igennem hele sæsonen”, fortæller Rune Haugen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top