fbpx

Nicolaj Stott – et flyvende ryttertalent!

17-årige Nicolaj Stott er i forrygende form for tiden, og sejrene vælter nærmest ind på merit-listen hos det unge jockeytalent. Mandag aften kunne Nicolaj således notere sig for sejre i begge dagens galopløb, hvor det ene var storløbet Aalborg Store Handicap.


– Af Lone Kaalund-Thiel

Her dirigerede Nicolaj hurtigt 7-årige Saint Pierre til front i en frisk pace, og denne front hold til målstregen. I opløbet angreb Louise Møller med Saint Pierres staldkammerat Locksmith faretruende, og det ligenede længe en dobbeltsejr til succestræner John Nielsens stald. På de sidste meter kom Brødrene Torben Og Jørgen Nielsens nyinvestering Fargo med Le Tølbøll i sadlen dog strygende og tog andenpladsen fra Locksmith.

Der var hele 28.500 kr til vindende Sankt Pierres ejer John Nielsen, der smilede kunne modtage sin hest og rose Nicolaj Stott for veludført arbejde efter løbet.

I dagens andet løb red Nicolaj Stott Stald Aalborgs Affarati. Affarati blev denne gang forsøgt på den lidt kortere distance 1500 meter, hvilket så ud til at bekomme den 8-årige Emarati-søn rigtigt godt.

Affarati har ofte problemer med at komme ud af startboksen, men i dag fik Nicolaj Stott Affaratti fint med feltet ud, og efter et meget veldisponeret rygløb kunne Nicolaj og Affarati runde feltet ‘uden at hilse’ og gå frem til en overlegen sejr foran positive Obelix/Susanne Vittarp og New Caladonia/ Tinna Hovgaard.

Nicolaj Stott rundede hermed sejr nr. 10, så dermed forsvandt lidt af den populære lærlingelettelse allerede.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top