fbpx

Musen efter Cat’en – Binary File til start på Super Thursday

Hvilket løb det tegner til at blive! På torsdag kommer Milo Racing &Light Valley Studs 9-årige hingst Binary File ud for anden gang under sit ophold i Dubai, og det bliver som forventet i Burj Nahaar (Gr.3) over 1600 meter dirt track med ca. 1,2 millioner danske kroner i samlet præmiesum.


Binary File, der ligesom i sin første start skal rides af den engelske stjernejockey Richard Hills, får hele 15 konkurrenter i opgøret, og den store favorit bliver naturligvis Godolphins 4-årige Discreet Cat – en hest der i fjor blev rated blandt verdens allerbedste og som fortsat aldrig har prøvet at tabe.

Lars Kelp besluttede sig i går formiddags for at tage kampen op med Discreet Cat i stedet for at løbe i det 2000 meter lange World Cup-prep The Maktoum Challenge (Gr.2), og han håbede på forhånd på at Discreet Cat ville skræmme nogle af de øvrige heste på anmeldelseslisten væk, men der blev alligevel fuldt hus.

“Vi tager kampen op, og vi går alle meget positivt ind til udfordringen. Binary File har arbejdet helt fantastisk, og vores jockey er ovenud tilfreds med ham. Det bliver noget af en opgave, vi kalder det musen efter cat’en, men ser man bort fra Discreet Cat er løbet meget åbent og Binary File har aldrig været bedre så længe jeg har haft ham i træning. Og så skal vi til slut heller ikke glemme, at Godolphins heste hidtil har løbet helt forfærdeligt ringe, hvilket måske også viser sig at påvirke Discreet Cats præstation”, udtaler Kelp sig fra Dubai.

Med i opgøret findes også den tidligere Pramms Memorial (L)- og Nickes Minneslöpning (L)-vinder Vortex og sidste års Dubai 2000 Guineas-vinder Gold For Sale.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top