fbpx

Motivator-datter i fol ved Holy Roman Emperor til Sverige

Stefan Uppström var også på pletten under sidstedagen af Goffs November Breeding Stock Sale, hvor han købte den Listed-placerede Motivator-hoppe Lumiere Rose i fol ved Coolmores Holy Roman Emperor.


Stefan Uppström med lot 1433, Listed-placerede Lumiere Rose, der blev købt i fol ved Holy Roman Emperor. Foto: FZA.

Lumiere Rose vandt fire gange som 3-årig for Henri Pantall i Frankrig, og hun efter mange solide præstationer i Black Type-sammenhæng afsluttede hun sin karriere med en andenplads i det tyske Listed-opgør Nereide-Rennen over 2000 meter i München.

Hun løb til et omregnet skandinavisk handicap på 87 og gik i avlen i 2014. Hendes første afkom, Lomao (Dutch Art) har vundet to gange i Frankrig.

”Hun blev siden bedækket ved hingste som Dark Angel og Siyouni, men hun har været uheldig, og hingsten ud af sidstnævnte døde som 2-årig”, fortæller Stefan Uppström, som købte avlshoppen for 13,000 euro på vegne af Leif Wretman i Sverige.

Lumiere Rose er også mor til en åring efter Cloth Of Stars (Sea The Stars), og tidligere på ugen blev hendes hoppeføl efter Zarak (Dubawi) solgt for 52,000 euro i ringen under Goffs November Foal Sale.

Holy Roman Emperor er far til Wilshire Boulevard. Foto: Coolmore.
Holy Roman Emperor. Foto: Coolmore.

Leif Wretmans nye investering er i fol ved Gruppe-1-vinderen Holy Roman Emperor (Danehill) og har allerede termin den 18. januar.

”Hun bliver her i Irland og foler, hvorefter hun skal genbedækkes og bringes hjem til Vasaholm”, fortsætter Uppström.

Lumiere Rose er halvsøster til Listed-placerede Manhaj (Medicean), og moderen La Dangeville (Danehill) er halvsøster til den tyske Derbyvinder og Champion Lavirco (Königsstuhl), til den tyske St. Leger-vinder Laveron (Königsstuhl) og Gruppe-3-vinderen Lyonels Glory (Green Desert).

To af La Dangevilles øvrige søskende har desuden vist sig som forrygende producere.

Ustartede La Vinchina er således mor til Gruppe-3-vinderne Lacy og Langtang, mens La Petite Virginia er mor til Pretty Polly Stakes (Gr.1)-vinderen La Petite Coco.


Der blev handlet syv føl og tre avlshopper af skandinaviske forbindelser i løbet af de seks handelsdage på Goffs November Sale. Foto: FZA.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top