fbpx

Miss Commotion solgt til dansk stutteri

Efter seks sæsoner på væddeløbsbanen er karrieren nu slut for Bodil Hallencreutz’ 8-årige tophoppe Miss Commotion. Great Commotion-datteren nåede at starte 43 gange og det blev til 10 sejre, heriblandt Sto-Milen på Jägersros dirt track.


Det var dog på Klampenborgs græs hun befandt sig allerbedst, og her høstede hun store sejre i både Fawzia Stakes, Top-Tyve Finalen samt Stutteri Hjortebos Hoppeløb. I sidstnævnte besejrede hun navne som Eyeq, Danish Shopping og La Petite Chinoise.

I alt tjente Miss Commotion 650.562 kroner, og hun var blandt de tre første i 28 af sine 43 starter. Hoppen er netop blevet købt af det danske stutteri Knud Hjorth A/S, og Miss Commotion bliver dermed endnu en rigtig god skandinavisk hoppe der får sin videre karriere i den danske avl.

Hoppen blev af handicapper Pam Cordrey bedømt til at have leveret sit livs bedste præstation i netop Stutteri Hjortebos Hoppeløb, hvor hun efter sejren fik et handicap på 85. Foruden løbets førstepræmie fik Miss Commotion en fribedækning ved Final Appearance, men Knud Hjorth har endnu ikke besluttet sig for om hoppen skal bedækkes i Danmark eller på kontinentet til næste år.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top