fbpx

“Min sidste sæson som direktør på Øvrevoll”

Thomas Gjelsås står foran sin sidste sæson som administrerende direktør for Norsk Galopp. Efter otte års tjeneste har han meddelt bestyrelsen, at han fratræder sin stilling. “Jeg bliver dog som minimum til og med oktober”, fortæller han torsdag eftermiddag.


Thomas Gjelsås.
Thomas Gjelsås.

“Det har været indholdsrige og spændende år på Øvrevoll. Jeg har fået lov til at arbejde meget bredt og været tæt på både sporten, sponsorerne og spilleselskabet, og det er jeg ekstremt taknemlig for”, siger Thomas og fortsætter:

“Jeg vil takke både dygtige medarbejdere, bestyrelsen og alle øvrige indenfor sporten for gode år sammen, og nu ser jeg frem til at gennemføre en ny, stærk sæson får jeg går af”.

“Det er ikke nogen nem beslutning, men tiden er inde til at prøve noget andet, og jeg planlægger opstart af min egen virksomhed indenfor medier, kommunikation og ledelse. Det er områder jeg har bred erfaring og kompetence med”.

“Alle der kender mig ved, at jeg har et hjerte der banker for hele hestesporten, så jeg vil definitivt være en del af miljøet i fremtiden”.

Norsk Galopps bestyrelsesformand Ole-Christian Hallerud kommenterer: “Vi er kede af, at Thomas Gjelsås har opsagt sin stilling. Thomas har gjort et fantastisk stykke arbejde med at lede Norsk Galopp igennem en krævende periode. Han nyder stor tillid både blandt sine ansatte og i bestyrelsen”.

“Vi er glade for at han bliver her det meste af sæsonen 2023, hvilket giver os god tid til at finde hans efterfølger. Vi ønsker Thomas al held og lykke med de nye udfordringer i mediebranchen og glæder os til et fortsat samarbejde derefter”.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top