fbpx

Milo Racing og Light Valley Stud køber hest i Dubai

Det tidligere team bag den skandinaviske champion Binary File, Milo Racing og Light Valley Stud, er atter gået sammen om en ældre elitehest.


De to partnere har i en privat handel købt den 6-årige vallak Alpacco med et omregnet skandinavisk handicap på 92,5.

Alpacco (Desert King – Albertville v. Topville) er født i Irland, men startede sin karriere i Tyskland hos Mario Hofer. Han kom ikke til start som 2-årig, men vandt allerede i sin tredje start som 3-årig det tyske Listed Race AG Derby Trial.

Både som 4-, 5- og 6-årig har Alpacco været på vinterophold i Dubai, hvor han hidtil har opnået en enkel sejr i Dubai Plate 2007. I år har han ligeledes haft fin succes med to andenpladser i træk på Nad Al Sheba.

Allerede på torsdag – Super Thursday – er Alpacco til start i sine nye danske ejeres væddeløbsfarver, når han møder 15 konkurrenter i Jebel Hatta – Nayef Stakes (Gr.2) på Nad Al Sheba – et opgør med 150.000 US$ i førstepræmie.

“Det er en fin hest mine ejere her har fået fat i, han er stabil og kæmper hver en meter. Med en officiel rating på 105 vil han gå direkte ind i den skandinaviske elite fra 1800 til 2400 meter, og vi kommer uden tvivl til at gå en spændende fremtid i møde med ham”, beretter Lars Kelp, der overtager træningen af Alpacco efter starten på Super Thursday og forventer at hesten vender hjem til Skandinavien sammen med Calrissian i begyndelsen af maj måned.

Såfremt den 6-årige hest opnår en placering blandt de tre første i torsdagens Gruppe-2-løb vil han blive direkte inviteret til at starte i Dubai Duty Free (Gr.1) over 1777 meter græs på World Cup-dagen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top