fbpx

Mark Larsen viste ridningens kunst i Aalborg

Ingen er i tvivl om, at Mark Larsen mestrer sit fag til topkarakter. Det gør det dog ikke mindre imponerende at se, når Mark demonstrerer sin ridekunst for publikum.


– Af Lone Kaalund-Thiel

Tirsdag leverede Mark igen et flot ridt i Aalborg ved at snyde hele feltet i opløbssvinget og komme indvendigt omkring de førende med Gilbert Of York og vinde en komfortabel sejr foran Moune Shine/Ann C. Nielsen og Montenero/Louise Møller.

Torben Christensen står for træningen af Gilbert Of York, der er flyttet til provinsen efter flere skuffende præstationer i foråret. Gilbert of York ejes af Stald Bakkehave og RIF racing. Det ser ud til, at skiftet til den jyske luft har gjort godt for Gilbert Of York, og han er et kærkomment supplement til provinsens bedre løb.

Dagens andet løb blev afviklet i et hæsblæsende tempo, idet Crostini med Tinna Hovgaard i sadlen valgte taktikken ‘fang mig hvis i kan’. Taktikken lykkedes dog ikke, og Crostini blev i opløbssvinget fanget af løbets senere vinder Bull’s Eye med Nanna Skovsgaard i sadlen.

Nanna Skovsgaard måtte kæmpe bravt inden sejren var i hus, idet der var hårde angreb fra henholdsvis Pingus/Lea Olsen og Nowal/Mark Larsen. Skimlede Bull’s Eye ejes, trænes og er opdrættet af succesrige John Nielsen, der p. t. hjemtager sejr efter sejr med staldens altid velforberedte heste.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top