fbpx

Mad Dog Slew og Martinez til tops i Svenskt Derby (L)

Det var Wido Neuroth-trænede Nobileo der bar favoritværdigheden da starten gik til Svenskt Derby (L) søndag eftermiddag på Jägersro.


Nobileo var også med i afgørelsen, men det blev dog kun som andenviolin til løbets store vinder, Fredrik Reuterskiöld-trænede Mad Dog Slew, der med Manuel Martinez på ryggen fulgte op på sin sejr i Svenskt Derby Trial Stakes og besejrede Nobileo med en sikker længde. Mad Dog Slew overtog kommandoen på vej ind i opløbssvinget, men havde både Dream Catcher/Kim Andersen og Nobileo/Eddie Ahern udenpå sig.

Mad Dog Slew fik den korteste rejse langs rails, og selv om Nobileo i flere omgange så ud til at have alle chancer for at koble grebet på den førende, så var Mad Dog Slew til alle tider den bedste på dagen, og der blev endda overskud til en stående sejrsgestus fra Martinez, da vinderparret skar målstregen. Der var 849.000 svenske kroner i førstepræmie til Mad Dog Slew, der er født og opdrættet i USA og ejet af Mec-Com Klippan, der her noterede sig for sin første Derby-sejr.

For jockey Manuel Martinez og Fredrik Reuterskiöld var det lig med karrierens anden Derby-triumf. Martinez har vundet Derbyet i sit hjemland Chile, mens Fredrik Reuterskiöld sadlede Zenato til sejr i Svenskt Derby for to år siden.

Tredjepladsen i løbet gik til Highway/Rodrigo Varas, mens Dream Catcher/Kim Andersen og Django/Mark Larsen fulgte som fjerde og femte.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top