fbpx

Luca Brasi alene på banen i SFK Jubileumslöpning (L)

Francisco Castro kunne søndag eftermiddag fejre sin tredje sejr på stribe i Skånska Fältrittklubbens Jubileumslöpning (L) over 2400 meter på Jägersro, og for andet år i træk stod Luca Brasi for en ren opvisning, da han vandt med otte længder foran Chinese Mandarin.


Luca Brasi, redet af brasilianske Rafael Schistl, havde udelukkende startet på græs i årets fem første starter – uden at tjene en krone.

Da han endelig fik lov at vende tilbage til dirt’en på sin hjemmebane Jägersro, kvitterede han straks med at vise sit enorme potentiale. På en distanceret andenplads fulgte Scandinavian Open-vinderen Chinese Mandarin, mens Luca Brasis staldkammerat Golden Metalimo snuppede tredjepladsen foran Quilboquet og Castros tredje deltager, Highway.

Der var 191.000 svenske kroner i førstepræmie til Luca Brasi, der ikke længere har nogen undskyldninger for sine præstationer på græsset, men til gengæld er det kun Appel Au Maitre der er god nok til at slå ham på dirt’en.


Kilcoona let vinder af Stig Holms Memorial

Wido Neuroth vandt storløb med sin yngste årgang i både Norge og Sverige denne søndag. Mens Handsome Hawk tog sig af Norsk Kriterium hjemme på Øvrevoll, var det Kill The Crabs barnebarn Kilcoona, der uden problemer beholdt sin status som ubesejret i Stig Holms Memorial over 1600 meter.

Ransom O’War-datteren besejrede let Patrick Wahl-trænede Cherokees Smoke med en halv længde, hvorefter der var hele 14 længder til Lady Star Line på tredjepladsen. Kilcoona, der blev redet til sejr af Nicholas Cordrey, tjente 78.500 kroner til sin ejer og opdrætter Stall EOS.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top