fbpx

Little Arabella choksejrede i Appel Au Maitre Fillies & Mares Stakes

Patrick Wahls 3-årige Karakontie-datter Little Arabella stod for en gedigen overraskelse, da hun i Appel Au Maitre Fillies & Mares Stakes besejrede navne som Mystery Night, Go On Carlras, Takeko og Titannia. Ulrika Holmquist tog sin anden storløbssejr på stribe.“Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg havde forventet mig det her. Hun skulle ikke engang have gået i dette løb, men vi tog en chance og starterklærede hér i stedet for et handicap”, sagde en glad og overrasket Patrick Wahl efter Little Arabellas triumf.

Den 3-årige hoppe vandt i hænderne på Ulrika Holmquist ganske sikkert foran Mystery Night (Night of Thunder) og sidste års vinder Go On Carlras (Harzand).

Little Arabella vinder Appel Au Maitre Stockholm Fillies And Mares Stakes. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Titannia (Appel Au Maitre) var som forventet hurtigst fra start og fik lov til at føre uden pres, men det ebbede hurtigt ud i opløbet, da Little Arabella tog over.

“Jeg er ikke helt så overrasket som Patrick, for jeg har set hvordan hun har udviklet sig, og så passede efterårsbanen hende også fint”, tillagde Little Arabellas opdrætter Ivan Sjöberg, som tidligere også nød Night Of Thunder-datteren Silent Nights sejr i Ellicatsprinten.

Også hun blev sadlet af Patrick Wahl, der totalt havde fire vindere på dagen.

Ulrika Holmquist og Little Arabella. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top