fbpx

Lillesøster til Mambo King på York Stutteri

Årets første føl på York Stutteri kom til verden natten mellem søndag og mandag, og det var Kingmambo-hoppen Gypsy Singer der folede et hoppeføl efter Academy Award. Hoppen er dermed halvsøster til Dubai-aktuelle Mambo King.


Gypsy Singer har siden hun blev importeret fra England vist sig at være et rigtig godt køb, idet hendes afkom har solgt virkelig godt på de danske auktioner. Mambo King var den første og han blev solgt for 100.000 kroner på auktionen i 2003.

Året efter blev halvbroderen Castor solgt til samme forbindelser som Mambo King for 105.000 kroner, og det efterfølgende år havde Mambo Kings præstationer på turfen forårsaget at prisen for halvbroderen King Of York løb helt op i 280.000 kroner.

I 2006 blev endnu en åring efter Richard Of York og Gypsy Singer solgt for en kvart million kroner, og hoppen med navnet Queen Mambo gav også storartede løfter for sin fremtid ved at aflægge sin maidentitel i første forsøg på Klampenborg i efteråret.

Det nyfødte hoppeføl er Gypsy Singers første afkom efter Academy Award, og Kingmambo-datteren skal i denne sæson bedækkes ved York Stutteris nye avlshingst Binary File.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top