fbpx

Let sejr til Made In Sweden på Täby

Torsdagens afsluttende Treårsløb over 1600 meter dirt på Täby gav den forventede sejr til den talentfulde hoppe Made In Sweden (Songline – American Dollar v. Miesque’s Son), der under Kim Andersen overtog føringen efter få hundrede meter og siden havde klar kontrol over begivenhederne hele vejen til målstregen, som parret krydsede 2½ længde før Vodka Luge/Rebecca Colldin og Tarjoo/Per-Anders Gråberg.


Det var anden sejr i lige så mange starter for Songline-datteren, som træner Patrick Wahl har så store forventninger til, og også KimAndersen var tilfreds efter sejren: “Jeg ville helst have haft hende ind bagved de førende, men vi havde yderste startspor og i stedet for at ligge i tredje spor valgte jeg at lade hende gå frem. Karrierens første løb havde modnet hende, og der var ingen problemer til slut. En fin hoppe”, udtalte Andersen sig efter løbet.

Jacob Johansen fortsætter også med at ride vindere på Täby, og atter engang var det i selskab med Erna van Doorn-trænede Eldfote (Mujahid – Ellamore v. Funambule), der vandt Guldhandikap over 1350 meter. Den formstærke vallak sejrede for tredje gang i lige så mange starter i år, og han gjorde det foran staldkammeraten Essex/Johan Lindberg, der efter to sejre i træk her måtte tage til takke med andenpladsen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top