fbpx

Let sejr til Baron De Ley i Stockholm

Be My Chief-sønnen Baron De Ley, der opretholder engagement i Dansk Derby, fik torsdag eftermiddag en perfekt start på sæsonen, da han under Nicholas Cordrey vandt let med fire længder før Dreamshower og Castle Richie i et 3-årsløb over 1600 meter dirt track på Täby.


Baron De Ley fik en fin rejse som anden langs rails bag førende Dreamshower, og selv om det tog lidt tid for den langt galopperende hingst at komme op i omdrejninger, var han til slut helt overlegen og bekræftede sin fine 2-årsform hvor han i to starter sejrede en enkelt gang og derefter var tredje bag Icaros i SM for 2-årige. Baron De Ley trænes af Patrick Wahl, der i fjor fik en andenplads i Dansk Derby med Le Chef.

Spørgsmålet er nu om Baron De Ley magter Derbydistancen – hans mor Seductive Girl var en hæderlig sprinter på distancer op til 1200 meter, og umiddelbart ligner han en oplagt kandidat til Larch Ærespræmie. I dagens opgør virkede distancen 1600 meter dog ikke som det mindste problem, og det skal nok blive interessant at følge hvad Patrick Wahl vælger som næste opgave for sin klassiske kandidat.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top