fbpx

Kvisla hjem til Skandinavian – ny træner på Semb Hovedgård

I forbindelse med ønsket om en nyudvikling indenfor avl og træning, har det norske Meridian Stutteri igangsat en spændende plan, der i første omgang indebærer, at Roy Arne Kvisla vender tilbage til sit fødeland og etablerer sig som træner på Meridian Stutteris Semb Hovedgård i Horten.


1600 meter træningsbane

“Vi har startet arbejdet med at anlægge en 1600 meter lang træningsbane, der efter planen står færdig i oktober. Roy Arne Kvisla har haft succes som træner i både Sverige og England, og han vil uden tvivl være et stort aktiv for vores nye projekt”, siger Meridian Stutteris danske leder Anne-Lise Riis Jensen, der dog har valgt at stoppe som stutterimester og vender hjem til Danmark for at søge nye udfordringer.

I stedet overtager Roy Arne Kvislas hustru Eva den daglige ledelse på selve stutteriet, der fortsat vil have de tre avlshingste Arlberg, Deceptor og Royal Experiment stående. “Dertil står Lorofino altid på Meridian i bedækningssæsonen, og vi vil fortsætte med at tilbyde tilridning af åringer, folinger, samt opstaldning af avlshopper, føl og åringer”, slutter Anne-Lise Riis Jensen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top