fbpx

Klampenborg Galopbane skriver historisk sponsor-kontrakt

Mandag aften var DR-sporten først ude med nyheden om den største sponsorkontrakt i dansk galopsports historie. En aftale indgået mellem Klampenborg Galopbane og den internationale storbank Dexia.


Der er tale om den største sponsoraftale i galopbanens historie, og vi er utrolig glade for og stolte over aftalen, der blandt andet indebærer at Dansk Derby skifter navn til Dexia Dansk Derby, og det bliver samtidig den officielle titel på det traditionsrige løb til og med 2011″, fortæller Klampenborg Galopbanes administrerende direktør, Tom Christensen.

Klampenborg Galopbane er i forvejen inde i en positiv udvikling med markante stigninger i såvel besøgstal som omsætning, og Tom Christensen ser den nye sponsoraftale som en blåstempling af Klampenborg Galopbane.

Afdelingsdirektør Stig Foss, Dexia Danmark, siger om aftalen: ”Dexia har store ambitioner i Danmark, og vi har et stykke tid ledt efter en platform for vores markedsføring, som repræsenterede de samme værdier, som vi gør. Det har vi fundet i Klampenborg Galopbane og Dansk Derby. Kombinationen af tradition, historie, konkurrencementalitet og professionalisme matcher Dexia 100%, og når vi har indgået en 5-årig aftale, er det også et udtryk for den måde, Dexia altid arbejder på; når vi går ind i et samarbejde, mener vi det alvorligt,” siger Stig Foss, og fortsætter:

”Dansk Derby er jo blevet redet siden 1910, og det er helt enestående. Med sponsoratet sikrer vi også, at vi kan være med til at gøre jubilæet i 2010 til en ekstra festlig begivenhed”.

Det er sportsmanagement-firmaet F3 SportsBranding som har formidlet kontakten mellem Dexia og Klampenborg Galopbane, og ifølge adm. dir. Flemming Kjellerup, er der tale om et perfekt match.

Når vi skal finde den rigtige samarbejdspartner til et af de sportsbrands, vi repræsenterer, foretager vi en grundig analyse ud fra en lang række parametre. I forholdet mellem Klampenborg Galopbane og Dexia passer alle parametre indenfor værdier, hospitality, segment osv.,” siger Flemming Kjellerup.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top