fbpx

Kinnari vandt Super Sprint på Jägersro

Lynhurtige Media Hora havde vundet løbet fire år på stribe, og var naturligvis klar favorit i årets førs første Super Sprint over 300 meter på Jägersro.


Men det blev i stedet Brian Wilson-trænede Kinnari, der totalt stjal billedet og vandt ganske let under brændvarme Martin Rodriguez.

Media Hora fik som så ofte før en noget skæv start på løbet, men han var alligevel forholdsvis hurtigt fremme hvor det foregik, men hverken han eller nogen af løbets øvrige deltagere kunne stille noget op overfor den fart Kinnari skar yderst i banen. Take Risks-datteren sejrede ganske let foran Raise The Rhythm og Bal de l’Ile, mens Media Hora denne gang måtte tage til takke med fjerdepladsen.

Førstepræmien i opgøret var 27.000 svenske kroner, og den danskopdrættede hoppes ejer Annie Iuul kunne glæde sig over sæsonens anden sejr for Kinnari, der foruden triumferne også har en flot tredjeplads med sig fra Stratford-Upon-Avon Ærespræmie, hvor hun førte længe inden hun til slut blev overspurtet af Lady Lily og Faahem, som begge stiller til start i Goffs Klampenborg Store Sprint på lørdag.


To gange Ole Larsen

Der var stille omkring Ole Larsens stald i forårets første måned, men Jägersro-træneren er kommet godt efter det i løbet af de sidste 14 dage, og denne torsdag eftermiddag sadlede Larsen to vindere inden for V4.

Den første kom med 3-årige Happy Blind Date, der under Dina Danekilde besejrede Honey Honey og længe førende Valmorel. I det efterfølgende opgør gav Ole Larsen sæsondebut til Christina Parris’ Choco Express, der førte hver en meter under lærling Lisa Magnusson og til slut sejrede let med to længder foran favoritterne Come On Deer og Eliara.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top