fbpx

Kaiser Suzek vandt Göteborgs Stora Pris

Ole Larsen-trænede Kaiser Suzek vandt søndag eftermiddag sæsonens tredje sejr, da han under Dina Danekilde trak sig sejrrigt ud af Göteborgs Stora Pris over 1600 meter i Göteborg.


Den danskopdrættede vallak sejrede med en halv længde før Bent Olsen-trænede Green Calibre/Jacob Johansen, hvorefter der var endnu en halv længde til Half Pint Bill/Mark Worrell på tredjepladsen. Førstepræmien i det velbetalte opgør var 76.000 kroner, og så kom sejren blot en uge efter Ole Larsen vandt Breeders Prize Sprint med Kaiser Suzeks lillebror Emil.

Tidligere på dagen havde Bent Olsen og Jacob Johansen taget en sejr sammen, da 2-årige Royal Highness vandt for første gang i karrieren. Ballet Prince-sønnen, der er første afkom efter den tidligere 2- og 3-årsstjerne Princess Royal, havde en halv længdes afstand til Amazer/Fernando Diaz, mens der var yderligere fem længder til Thai Brown/Teres Linden på tredjepladsen.

Jacob Johansen rundede desuden dagen af med endnu en sejr, da han på ryggen af Woy Woy vandt Doncasterlöpning over 2600 meter med en halv længde før What Budget, som han endda måtte give hele otte kilo. Det var Woy Woys syvende sejr i otte starter i år, og hestens eneste nederlag i 2007 har været i tyske Baden-Baden som tredje i et stærkt Listed Race. Det har virkelig været en jubelsæson for Stall Reuterskiölds 3-årige stjerne!

Med sejren i dagens sidste opgør i Göteborg tog Jacob Johansen fronten i det skandinaviske jockeychampionat, hvor han med 57 sejre er en enkelt pind foran Per-Anders Gråberg, mens Fredrik Johansson der i går vandt to sejre på Klampenborg ligger tredje med 52 sejre.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top