fbpx

Jyder købte ind på Doncaster Sales

Der var jysk købelyst på dette års Doncaster Sales, hvor tre heste blev importeret til Danmark – samtlige til Jylland.


Træner Lars Jakobsen har i den forgangne sæson haft glæde af talentfulde Fusilier, der rundede året af med to overlegne sejre i Aalborg, og for blot 4.500 guineas fik Jakobsen sammen med Stald Seaside hammerslag på Fusiliers helbror Chiave, der har startet en enkelt gang med en sidsteplads som resultat.

Den fukse hingst er endvidere halvbror til Nunthorpe Stakes (Gr.1)-vinderen Pivotal og hoppen Resurgence, som igen er mor til dette års irske 2000 Guineas (Gr.1)-vinder Araafa, så blodet fejler bestemt ikke noget hos den nyindkøbte 2-årige hingst.

Lars Jakobsen og Stald Seaside fik ligeledes erhvervet sig lot 258 – den 2-årige Lomitas-søn Cordwain. Cordwain opnåede ikke at vinde i tre starter i England, men fjerdepladsen i Zetland Stakes (L) den 28. oktober i Newmarket vidner om at hesten har et vist talent, den brune vallak går naturligvis direkte ind i favoritgruppen til næste års Jyllandsløb i Århus. Cordwain kostede 26.000 guineas.

Jon Tølbøll fik i samarbejde med træner Torben Wedel Nielsen erhvervet sig lot 284, den 2-årige brune hingst Marine Parade (Royal Applause – Ipanema Beach v. Lion Cavern). Marine Parade nåede seks starter som 2-årig med to fjerdepladser i maidenløb samt hans muligvis bedste præstation som anden i et claimingløb på Lingfield den 13. november. Jon Tølbøll betalte 13.500 guineas for hingsten.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top