fbpx

Johansson går på vandet – ny Gruppeløbssejr i Tyskland

For to uger siden vandt han BMW Deutsches Derby (Gr.1) på Hamburg Horn, lørdag eftermiddag tog han turen til Klampenborg for et enkelt ridt og vandt Summer Cup med Django, og søndag eftermiddag vandt han endnu et Gruppe-løb i Tyskland.


Svenske Fredrik Johansson går på vandet i øjeblikket, og han sørger selv for at slå sit navn fast med syvtommer søm på den internationale galopscene. Denne søndag var han atter blevet kaldt til Tyskland for at ride for stortræneren Hans Albert Blume, og denne gang gjaldt det Gruppe-3-løbet Grosser Hessen Meile over 1600 meter. i Frankfurt.

Johansson sad op på den 4-årige Spectrum-søn Aspectus, der efter en perfekt rejse som anden-tredje i sikker stil kunne trække fra konkurrenterne da jockeyen gav marchordre og siden holdt hjem til en halv længdes sejr før godt afsluttende Trip To The Moon og König Turf. Det var årets første sejr i fem starter for Aspectus, der som 2-årig vandt Preis des Winterfavoriten (Gr.3), og i fjor både strøg til tops i Union-Rennen (Gr.2) og Dr. Busch Memorial (Gr.3).

Aspectus startede som favorit i søndagens opgør, hvilket ikke var nogen overraskelse idet han kom fra to andenpladser i henholdsvis Badener Meile (Gr.2) og Hamburger Meile (Gr.2).

Sejren var 32.000 euro værd for Gestüt Röttgen, der ligesom Gestüt Schlenderhan helt sikkert ikke har anvendt Fredrik Johansson for sidste gang. Dagens udflugt til Frankfurt resulterede desuden i en andenplads i et Ausgleich II på ryggen af Wolfgang Figge-trænede Northern Glory.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top