fbpx

Johansen i pole position inden søndagens finale på Jägersro

Klampenborgs championjockey Jacob Johansen kom lørdag eftermiddag et godt skridt nærmere på at vinde rytterchampionatet på Jägersro, da han red Shadows Fall først over stregen i Trio/LördagsKomben. Johansen er nu alene i spidsen i championatskampen inden finaledagen i morgen.


Sejren med Shadows Fall var Jacob Johansens syttende på Jägersro i 2008, og han er dermed en enkelt pind foran Martin Rodriguez og Rafael Schistl, der begge har vundet 16 gange. Danskeren er dog også klart foran på antallet af andenpladser, hvilket betyder at både Rodriguez og Schistl er nødt til at vinde mindst to løb på finaledagen for at kunne blive champion.

Jacob Johansen har skaffet sig ridt i hele 10 af Kriteriumsdagens 11 opgør for de professionelle ryttere, og han har herigennem rig chance for at forsvare sig mod sine truende konkurrenter. Brasilianske Schistl har dog kun en enkelt ridt mindre, mens Martin Rodriguez har syv.

Både Per-Anders Gråberg, Manuel Santos og Fredrik Johansson kan endnu også lugte jockeychampionatet, og der er således hele seks ryttere med hæderspladsen inden for rækkevidde.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top