fbpx

Jessica Long foreslår igen en opsplitning af svensk galopsport

I et interview med Jockeyklubben.se foreslår Jessica Long – ligesom brødrene Lennart og Fredrik Reuterskiöld tidligere gjorde overfor GalopSport – igen at Svensk Galopp bør splittes op, så hvert enkelt selskab selv får ansvaret for deres egen region.


Jessica og Padraig Long med Ray’s Moon på Jägersro. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

“Vi må deles op. Lade selskaberne passe på sig selv. Vi er klar til at tage fuldt ansvar for vores egen økonomi. Det er først når vi kommer dertil, at vi kan fokusere på udvikling i stedet for alle disse stridigheder”, fortæller Jessica til journalist Robert Okpu.

Interviewet med Jessica Long tager sit udgangspunkt i, at der nu igen er dukket et forslag op fra galopselskaberne i Stockholm og Göteborg om, at der skal ses på alternative løsninger til en ny bane i Skåne.

Et forslag, som nu skal tages op på Svensk Galopps generalforsamling den 8. juni, og som igen udsætter processen med at komme i mål med Bara Galopp.

Jägersro-trænerne har nu indgået et kompromis med travselskabet om, at de kan fortsætte opstaldningen på banen frem til 31. december 2027 mod, at de allerede fra 1. august opgiver træningsanlægget på Husiefältet.

“Det var lidt som at vælge mellem pest eller kolera”, citeres Jessica endvidere for at sige.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top