fbpx

Ilo overlegen i Norsk Rikstotos 3-årsløb

Wido Neuroth-trænede Ilo, der den 24. juni sluttede stærkt af til tredjepladsen i Dexia Dansk Derby, bekræftede torsdag aften formen da han i overlegen stil tog sejren i Norsk Rikstotos 3-årsløb over 2000 meter med 50.000 kroner i førstepræmie.


Løbene på Øvrevoll var grundet baneforholdene flyttet fra græsset til dirt’en, hvilket forårsagede mange følgeslettelser. Wido Neuroth havde dog ingen betænkeligheder ved at lade Ilo starte på sandet, og efter en tilbagetrukket placering rundt opløbssvinget skød Lorofino-sønnen stærkt frem indvendigt i banen og afgjorde let med tre længder for Fredrik Johansson. Andenpladsen gik til Luz Arcal/Pascolina Pinto, mens Carius/Marie Fretheim blev tredje.

“Dette var en optakt til Breeders’ Mile på Täby om 12 dage” bekendtgjorde Wido Neuroth efter sejren, der blot var én ud af i alt tre for den skandinaviske championtræner. Tidligere på aftenen havde Royal Miswaki vundet et 3-årsløb for Fredrik Johansson, og i dagens Eliteløp med kun tre startende heste var trænersønnen Jan-Erik Neuroth i sadlen på Solvana, der let med halvanden længde besejrede Desert Warrior/Marie Fretheim og Ario/Zoltan Benedek.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top