fbpx

Hovman fra start til mål i Songline Classic (L)

Cathrine Erichsen-trænede Hovman giver alt han har i sig hver eneste gang han starter, og det var mere end fortjent at den danskopdrættede Kateb-søn kunne vinde årets anden Listed-sejr i Songline Classic (L) over 2000 meter dirt track på Täby. Med sin vanlige partner Mark Larsen sprang Hovman først ud af startboksen og tog omgående fronten i et friskt tempo.


Ud på bagsiden holdt Hovman føringen et par længde før Organizer og Honeysuckle Player, mens forhåndsfavoritten Maybach stille og roligt avancerede udvendigt bagfra. I sidste del af opløbssvinget havde ingen endnu udfordret Hovman, og der var derfor masser af reserver tilbage i hesten, som uden problemer forsvandt væk i opløbet og sejrede usvigelig sikkert med små fem længder før Maybach/Gustavo Solis og med Royal Experiment/FredrikJohansson et par længder efter på tredjepladsen. Næstfavoritten Organizer blev taget op i slutningen af svinget og sluttede sidst i løbet.

Sejren gav 116.500 kroner tilStall Gamme Dansk, der efterhånden har haft mange store glæder med 6-årige Hovman, der blev købt af Stutteri Poulsensminde iDanmark efter 3-årssæsonen. Hovman vandt her sit 15. løb i 28 starter og er tæt på at runde 2,5 millioner kroner i samlet præmiesum.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top