fbpx

Her er Skandinaviens 3-års Dronning!

Fredag eftermiddag var Hanne Bechmann-trænede Good Girl til start som storfavorit i Altamira-Löpning over 1730 meter på Jägersro, og Mas Media-datteren viste sig som ventet helt suveræn i den korte udgave af Svenskt Oaks.


Under Nicholas Cordrey førte Good Girl fra start til mål, og i opløbet var hoppen så suveræn, at jockeyen knapt nok behøvede at løfte armene.

Fairy Girl/Fredrik Johansson kom tættest på og havde små fire længder frem til vinderen, mens Midway/John Fortune var yderligere fem længder efter på tredjepladsen.

Det var Good Girls fjerde sejr i årets fem starter, hvor hun foruden maidensejren i sæsondebuten også har vundet de klassiske opgør Mowerinaløb og Dianalöpning.

Stald Bakkehave med fleres superhoppe har uden tvivl sikret sig titlen som Skandinaviens 3-års Dronning, og næste start kan meget vel atter blive imod hingstene i Sofierolöpning på den svenske Derbydag.

Og herefter får vi forhåbentlig chancen for at se hende tilbage over 2400 meter i Dansk Oaks, hvor hun helt sikkert vil kunne revanchere sig oven på sit uheldige løb i Dexia Dansk Derby for to uger siden.

Good Girl tjente 131.000 svenske kroner ved sejren i Altamira-Löpning.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top