fbpx

Hans Petter Eriksen bliver ny Øvrevoll-direktør

Tidligere på ugen opsagde Peter M. Buraas sin stilling som direktør for Øvrevoll Galopp og Norsk Jockey Klub, og allerede nu er hans efterfølger klar.


Det bliver Øvrevolls sportschef Hans Petter Eriksen der overtager jobbet fra sin tidligere chef, men Hans Petter kommer fortsat til også at varetage sportschef-funktionerne for den norske bane. Hans Petter Eriksen har været sportschef i rundt regnet 25 år og har et bredt kendskab til galopsporten i både ind- og udland.

“Det bliver en stor udfordring, og jeg glæder mig til at tage fat. Vi har startet et arbejde med at få flere besøgende til banen, samt at få større interesse for galopsporten blandt dem som spiller på heste. Dette bliver vigtige arbejdsopgaver at følge op på fremover. Jeg ønsker samtidig også at fortsætte med det sportslige ansvar for galopsporten, og jeg ser kontakten med de aktive som meget værdifuld”, beretter Hans Petter Eriksen, der tiltræder sin nye stilling torsdag den 20. april – samme dag som Øvrevoll byder velkommen til sin sæsonpremiere.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top