fbpx

Hammer vandt Neuroth-domineret Norsk Oaks

For anden gang på 14 dage kunne Stall EOS og Wido Neuroth nyde godt af danske Lennart Hammers kvaliteter på hesteryg, og denne gang gjaldt det sejren i Norsk Oaks på Øvrevoll, som Hammer vandt på ryggen af Distant Star efter målfoto med staldveninden Grafitti/Fredrik Johansson.


Franskfødte Distant Star førte hver en meter af det klassiske opgør, men hun måtte kæmpe hårdt lige til det sidste for at afvise Grafittis stærke angreb. De to Wido Neuroth-hopper havde hele syv længder ned til Ole Larsen-trænede Irish Smile, der ligesom i Svenskt Oaks for to uger siden tog en hæderfuld tredjeplads under Mark Larsen.

Der var 125.000 norske kroner i førstepræmie til Highest Honor-datteren Distant Star, der ligeledes er opdrættet af Stall EOS, og hvis mor Distant Lover løb i den norske storstalds rød/hvide farver i træning hos netop Wido Neuroth tilbage i første halvdel af 90’erne.

Søren Jensen-trænede Anchors Away/Kim Andersen tog fjerdepladsen foran Brian Wilsons Clauses Cherie, som fik de sidste penge med hjem til Danmark.


God Marit Sveaas-optakt for The Pirate

Niels Petersen-trænede The Pirate var samme aften til start i Eliteløp over 2000 meter græs, og den danskopdrættede Primatico-søn fik en glimrende optakt til Marit Sveaas Minneløp (Gr.3) den 24. august, da han under sin faste makker Espen Ski vandt med det mindst mulige foran Montparnasse og Zimon, som han måtte give henholdsvis seks og 11 kilo. The Pirate fik 30.000 kroner for sejren.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top