fbpx

Halvsøster til Good Girl født på Bechmann Stud

I 2005 henrykkede Shangri La med sejr i Dansk Oaks, og sidste år gentog helsøsteren Good Girl bedriften samtidig med at hun tog både Mowerinaløb, Altamiralöpning, Sofierolöpning og Dianalöpning med på vejen. Den 1. april fik de to tophopper en halvsøster efter Pistachio.


“Hoppeføllet kom til verden den 1. april kl. 9.30, og alting gik perfekt. Hun er sortbrun med en en blis formet som et spørgsmålstegn”, siger Hanne Bechmann.

Det nyfødte føl har allerede nu et tungt ansvar på sine skuldre, for der er virkelig meget at leve op til i fremtiden når man er halvsøster til to klassiske vindere. Dertil vandt moderen Working Girl selv Mowerinaløb, og indtil nu har samtlige hendes startende afkom været storløbsvindere. Udover Shangri La og Good Girl er hun nemlig også mor til Nothing To Do, der som 2-årig vandt E Eckbo Legats Vandrepokal i Norge.

Pistachio, der i sin aktive karriere igennem flere år var blandt de ypperste sprintere i Skandinavien, står i dag opstaldet på Bechmann Stud, og hans avlskarriere fik en flot start sidste år da hans første afkom Sang Real både vandt på Øvrevoll og var anden i Dansk Galops Auktionsløb bag Lois Lane.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top