fbpx

Gråberg bliver ny førstejockey hos Cathrine Erichsen

Per-Anders Gråberg, som tidligere på ugen vendte tilbage til Sverige efter et succesrigt ophold i New Zealand, har indgået aftale med Cathrine Erichsen, for hvem han skal ride som førstejockey i den nye sæson. Det betyder selvfølgelig også, at han overtager tøjlerne på Duca Di Como fra Elione Chaves.


Duca Di Como med sin træner Cathrine Erichsen i stalden på Øvrevoll. Duca Di Como fik fjernet sit højre øje i en vellykket operation sidste efterår. Foto: Erik Stenhaug.

Det er Ovrevoll.no, som fredag formiddag bringer nyheden ved journalist Tom W. Johannessen.

Til Johannessen udtaler Cathrine bl.a.: “Det har været et meget frugtbart samarbejde, men i og med, at Elione Chaves har valgt at binde sig til en anden træner, er nu hun blevet underrettet og er indforstået med ændringen”.

“Jeg brænder imidlertid ingen broer. Hvis der er fleste heste fra stalden i samme løb, står det åbent, og så kan det blive Chaves på én af dem. Når det er sagt, så er jeg meget glad for det vi er kommet frem til, og på samme måde som det var med Elione Chaves, er der lavet en ‘gentleman-aftale’ med Per-Anders Gråberg”.

9-årige Duca Di Como (Clodovil), som i fjor afsluttede sæsonen med sin fjerde sejr på stribe i Nickes Minneslöpning (L) på Bro Park, står foran sin sæsondebut den 21. april i ITM Spring Mile (L) på Jägersro, hvor Gråberg får chancen for at ride ham en enkelt gang inden Pramms Memorial (L) en god måned senere.

Det bliver også Duca Di Comos første start siden den vellykkede operation i efteråret, hvor han fik fjernet sit højre øje.


Hele historien om Cathrine Erichsen, Per-Anders Gråberg og Duca Di Como kan læses på Ovrevoll.no hér.


Per-Anders Gråberg og Cathrine Erichsen har tidligere fejret triumfer sammen – herover ses PA på ryggen af Master Bloom efter sejren i 2021-udgaven Skandinavisk Grand Prix. Foto: Burt Seeger.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top