fbpx

Good Fortunes Dubai-ophold forlænget til 31. marts

Zabeel Turf-vinderen Good Fortune var ikke med den transport, som i begyndelsen af måneden ankom til Enghavelyst. “Planen ændrede sig lidt, idet han – helt udramatisk – fik en lille hovedskramme mellem ørerne under læsningen”, fortæller Søren Jensen søndag eftermiddag.


Good Fortune og Liam Doran på Meydan. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

I stedet for at gå ombord på flyet tilbage mod Europa, måtte Good Fortune tilbage til Meydan, hvor han blev syet af en veterinær.

”Den næste mulige hjemtransport er i stedet den 31. marts, så Good Fortune har fået lov til at nyde opholdet i varmen en god ekstra måned, og det tror jeg ikke gør noget”, siger Søren og fortsætter:

”Han er blevet flyttet til en anden stald nu, men har sin sædvanlige oppasser ved sin side og bliver redet hver dag af en dygtig pige, som er i Dubai med én af de amerikanske heste der skal starte på World Cup-dagen”.

“Jeg rejste selv derned igen for at få det hele på plads, og alt er i skønneste orden. Jeg kan ikke forestille mig, at det gør noget ved hestens gode form, og hvis han ellers kommer godt hjem og akklimatiserer sig lige så fint som Got A Lot har gjort, så er det meningen at han starter sin skandinaviske sæson i Jockey Club Cup på Klampenborg den 29. april”.

Netop Got A Lot (Camelot) er tilbage i fuld træning på Klampenborg, og hun skal akkurat som Good Fortune ride videre på formen i et af forårets tidlige storløb.

”Det er i hvert fald planen, at hun lægger ud i Mowerinaløb på vejen mod Svenskt 1000 Guineas”, slår Jensen fast.

Mowerinaløb – Dansk 1000 Guineas – rides på årets tredje løbsdag i Klampenborg, lørdag den 6. maj.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top