fbpx

Good Fortune mod Slava Ukraini i Jockey Club Cup?

Selv om det ikke bliver til flere starter på Meydan i denne omgang, nyder Havemanns og Stald Shakers Good Fortune stadigvæk godt af varmen på den sydøst-persiske kystlinje. “Det er først planen, at han vender tilbage til Danmark i midten af marts”, fortæller Søren Jensen fredag morgen.


Good Fortune nyder et bad på Meydans træningsanlæg. Foto: Søren Jensen.

“Han tog også sin seneste start helt perfekt, og nu holder vi bare hans form ved lige på træningsbanen”.

“Hvis alt forløber som det skal, går Good Fortune ligesom i fjor direkte ud i Jockey Club Cup, og så gør vi nok alvor af planen om en start i Scandinavian Open i slutningen af maj. Han har ikke startet over 2400 meter siden Dansk Derby i 2021, men der er mere og mere som tyder på, at han står bedre hjem nu end som 3-årig”, fortsætter træneren.

I Danish Jockey Club Cup (L) er det ikke umuligt, at vi får det første møde mellem Good Fortune (Appel Au Maitre) og Slava Ukraini (Moohaajim) – de to danskopdrættede stjerner, som begge har nydt en stor del af vinteren i et mildere træningsklima.

Slava Ukraini har Dansk Breeders’ Cup som sin første, store opgave i den kommende sæson, og Niels Petersen har allerede antydet, at Jockey Club Cup (L) ligger godt i forhold til at holde formen intakt.

For Good Fortunes vedkommende fortsætter varmen nogle uger endnu, og at hesten stortrives er ikke til at misse i nedenstående korte videoklip, hvor hesten får ‘gulerodstræning’ af Spirit Dancers arbejdsrytter:

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top