fbpx

Golden Mile (L)-vinderen Danish Shopping aflivet

Stall Polish og den skandinaviske avl har lidt et stort tab, idet den tidligere Golden Mile (L)-vinder Danish Shopping er blevet aflivet efter komplikationer under folingen af sit første afkom.


Bin Ajwaad-datteren, der sluttede karrieren efter sin hidtil bedste sæson i 2006, blev sendt til bedækning i England hos Lanwades Studs Domedriver, og der var naturligvis set meget frem til hendes første afkom. Da komplikationerne opstod blev Danish Shopping transporteret til dyrehospitalet, men hverken hende eller føllet stod til at redde.

Danish Shopping blev købt af Bent Olsen som føl i England, og hun var igennem hele sin løbskarriere ejet af Stall Polish. Hoppen vandt 12 af sine 49 løb, hentede 11 andenpladser og 16 øvrige placeringer, og indløb en rund million kroner. Som 3-årig var hun bl.a. anden i Mowerinaløb, og hun formåede senere at udvikle sig til en rigtig elitehoppe med adskillige storløbsplaceringer.

Højdepunktet i hendes flotte karriere var sejren i Copenhagen Golden Mile (L) i 2006, hvor hun under Lennart Hammer henviste navne som Fly Society og Binary File til de sekundære placeringer.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top