fbpx

God Jägersro-premiere for champion Santos

Jockey Manuel Santos er forsvarende jockeychampion på Jägersro, og ved torsdagens Lunch-V4-Premiere i Malmö hentede den chilenske rytter to sejre i dagens fire løb.


Første sejr blev vundet på ryggen af Catharina Östlund-trænede König Tempo, der efter en god start kunne føre stort set hele vejen og til slut afvise Zwierzchewski/Malin Svanberg og Sharp Lass/Cathrine Weilby med en halv og en hel længde. I dagens hovedbegivenhed, Lunchpremiären over 1730 meter, var Santos atter på pletten med herlige Zico, der efter en medrivende opløbskamp nedkæmpede Falcon On The Hill/Jacob Johansen og Atmospheric/Cathrine Weilby.

Der var 33.000 svenske kroner i førstepræmie til Zico, der her vandt for anden gang i tre starter og allerede nu rundede 100.000 kroner på kontoen i år.

Jägersro-sæsonen blev indledt med sejr til Katharina Stenefeldt-trænede Muja Maiy, der under Jacob Johansen overtog fronten efter et 400 meter og siden holdt sig foran hele vejen til målstregen, hvor han afviste gode angreb fra Bent Olsen-trænede Feaat/Kim Andersen og staldkammeraten Face The Limelight/Espen Ski. Det fjerde og sidste opgør på dagen gik til Lennart Jarvén-trænede Acafan, der under Kalindi Jarvén afsluttede forrygende udvendigt i banen og besejrede Doctor Nyman/Malin Svanberg og Desert Fuse/Sara Slot.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top