fbpx

Funny Legend satte alle på plads med ny Gruppe-3-sejr

Hun stopper ikke med at henrykke. Stall E & F’s fremragende tophoppe Funny Legend vandt ikke alene Marit Sveaas Minneløp (Gr.3) – hun tordnede ned gennem opløbet med ørerne fremme og trak fra til en uforglemmelig 2½ længdes triumf før Maybach og danskopdrættede The Pirate.


Funambule-datteren tjente dermed en million kroner i førstepræmie, og både Fredrik Johansson og Wido Neuroth savnede nærmest ord for at beskrive superhoppen efter præstationen på Øvrevoll. Der blev sat et godt tempo på løbet fra start med Hovman i front, men akkurat som han ramte opløbet mistede han sin rytter Luis Santos der efterfølgende fik flere af feltets heste over sig og måtte køres til sygehuset med en brækket arm.

Midt i opløbet sås mange af deltagerne med vinderchance og det føltes som om et meget tæt opløb var undervejs, men da Fredrik Johansson gav marchordre til Funny Legend fandt hun et gear der var de andre ukendt, og den store publikumsfavorit fik stående klapsalver på vej mod målstregen.

“De næste opgaver bliver nok i de større hoppeløb her i Skandinavien, og så funderer vi på at afslutte hendes karriere med en start et sted i Europa – måske i Italien”, fortalte Wido Neuroth efter sejren i Marit Sveaas Minneløp, der var hoppens anden Gruppe-3-sejr i år.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top