fbpx

Funny Legend bedst i Stockholms Stora Pris (Gr.3)

Stall E & F og træner Wido Neuroth overvejede i fjor at indstille karrieren for superhoppen Funny Legend, der gang på gang havde gjort rent bord mod den skandinaviske hoppe-elite.


Kredsen omkring Funambule-datteren valgte dog at tage en sæson mere, og det fortryder de ikke efter hoppens præstation i Stockholms Stora Pris (Gr.3), hvor hun under Fredrik Johansson leverede karrierens bedste resultat og sejrede med en længde før Angel De Madrid/Espen Ski og Calistoga/Fernando Diaz, der akkurat på stregen kunne henvise Icaros/Yvonne Durant og Ecology/Gustavo Solis til de næste pladser.

Sejren var 405.000 kroner værd for Funny Legend, der nu er umådelig tæt på at runde fire millioner i indtjening. Hoppen har nu startet 29 gange og vundet de 20, hvilket er helt suverænt og et meget sjældent syn for en elitehoppe.

Stockholms Stora Pris (Gr.3) blev en kedelig begivenhed for Sten Thynell og den tyske stjernejockey Eduardo Pedroza, idet de sidste to års vinder af opgøret, Jubilation, ikke var til at styre i startboksen og desværre måtte udgå inden starten. De to danske kandidater i opgøret, Bent Olsen-trænede Alnitak og Søren Jensens Fly Society sluttede henholdsvis som nummer ni og 10 gennem mål.

Tirsdagens anden hovedbegivenhed i Stockholm – Täby Vårsprint (L) over 1150 meter blev noget overraskende vundet af Rune Haugen-trænede Steve’s Champ, der fik en perfekt start og siden formåede at føre hele vejen med danske Mark Larsen på ryggen.

Steve’s Champ fik dermed endelig lidt medgang efter et par svære år i Skandinavien, og sejren blev ganske sikker med næste tre længder til Berri Chis/Fernando Diaz og Muskateer Steel/Per-Anders Gråberg på de næste pladser.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top