fbpx

Første sejr til Roy Arne Kvisla og Fredrik Johansson

Torsdag eftermiddag lykkedes det endelig for norske Roy Arne Kvisla og svenske Fredrik Johansson at vinde årets første sejr sammen i Storbritannien – og det var et rent chok for spillerne, idet sejren udløste et odds på 670 kroner for 10!


Sejren kom i hus med den 2-årige debutant Puggy, der var sendt ud i et skrapt maidenselskab på Salisbury mod heste fra en række af Englands førende 2-årstrænere, og langt de fleste penge var sat på Richard Hannons Galileo-datter Fretwork, der kom med god form fra et knebent nederlag i sin debut.

Mark Of Esteem-datteren Puggy førte de sidste 400 meter af løbet, og selv om Fredrik Johansson måtte tage godt fat i hoppen var sejren aldrig i fare, og Puggy besejrede storfavoritten med halvanden længde. Førstepræmien i maidenløbet var godt 100.000 danske kroner, og det var naturligvis en lettelse for både Roy Arne Kvisla og Fredrik Johansson, men sandelig også for den svenske ejer Hans Troedsson i StallRio, der virkelig har ofret mange penge på sin internationale satsning med heste hos Roy Arne Kvisla i Lambourn og Pia Brandt i Chantilly.

Hans Troedsson betalte 75.000 guineas – godt 900.000 danske kroner – for Puggy som åring. Hoppen er første føl efter Machiavellian-datteren Jakarta, der selv er halvsøster til tophestene Blue Monday og Lundy’s Lane. Jakartas egen mor Lundy er selv ud af Lucayan Princess og dermed halvsøster til Gruppe-1-vinderne Luso og Warrsan.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top