fbpx

Føl efter Slickly og Beshara på Stutteri Nova

Det fynske Stutteri Nova fik i weekenden et rigtig spændende føl, da Doyoun-datteren Beshara nedkom med en brun hingst efter den firedobbelte Gruppe-1-vinder Slickly (Linamix).


Beshara har hidtil været en rigtig god avlshoppe med base både i Sverige og Frankrig, hvor hun har produceret vinderne Runaway Style (Desert Style) og Inherit The Wind (Diaghlyphard), mens nu 4-årige Sheik Dubai (Diaghlyphard) i fjor var tredje i Dansk Derby og har indløbet mere end 300.000 kroner.

Beshara har endvidere en 2-årig hingst efter Tobougg, der er gået i træning hos Lennart Reuterskiöld på Jägersro. Det nyfødte føls far Slickly var ubesejret som 2-årig hvor han bl.a. sejrede i Prix de la Rochette (Gr.3). Som 3-årig slog han til i Grand Prix de Paris (Gr.1), mens han var anden bag Dubai Millennium i Prix Jacques le Marois (Gr.1) og fjerde bag Montjeu i Prix du Jockey Club (Gr.1).

Slickly fortsatte med at forbedre sig med alderen, og mens han som 4-årige “kun” opnåede sejre i Gruppe-2- og -3-opgør, slog han både til i Prix du Moulin (Gr.1) og Premio Vettorio di Capua (Gr.1) som 5-årig, og han gentog endda successen i det sidstnævnte løb året efter.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top