fbpx

Føltid: Nyerhvervet dansk avlshoppe har fået hingstføl efter Hello Youmzain

Den 9-årige avlshoppe Sanjita, som i december blev købt gennem Morten Buskop Bloodstock af Rina og Michael Sørensen og Morten Nielsen, er nedkommet med et hingstføl efter Gruppe-1-vinderen Hello Youmzain på Gestüt Lünzen i Tyskland.


Hingstføllet efter Hello Youmzain og ud af Sanjita (Zamindar). Foto: Gestüt Lünzen.

Sanjita er vinder som både 2- og 3-årig og sluttede desuden fjerde i Listed-opgøret Prix Cerès på Fontainebleau.

Hun fik sit første afkom i 2020, Zoffany-datteren Manakel, som hidtil har startet syv gange som 2- og 3-årig i Frankrig. Den 19. marts var hun anden på Mont-de-Marsan, og for fem dage siden sluttede hun tredje på samme bane.

Derudover har Sanjita en hingståring efter Hello Youmzain (Kodiac).

Sanjita, der blev erhvervet for 15,000 euro på Arqana, er ud af Listed-vinderen Barbayam (Stormy River), som har produceret fem øvrige vindere, og så er hun halvsøster til Prix La Sorellina (L)-vinderen Kayaba, der igen er mor til Prix d’Arenberg (Gr.3)-vinderen Yakaba og mormor til Prix du Calvados (Gr.2)-vinderen Accakaba (Acclamation).

Barbayams 4-årige søn Barbadin (Anodin, red.) er kommet forrygende i gang med 2023. Han har vundet to gange og været to gange anden samt en enkelt gang tredje i sine fem starter, og han vandt sin seneste start på Fontainebleau lidt tidligere i april”, fortæller Morten Nielsen.

Sanjita blev tidligere på året sendt til Gestüt Lünzen, hvor hun nu skal bedækkes ved den tredobbelte Gruppe-1-vinder og Breeders’-nominerede Best Solution (Kodiac).

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top