fbpx

Føltid: Helsøster til Vinterfavorit-vinderen Eagle Eye

Onsdag kl. 20:45 nedkom 1000 Guineas- og Oaks-vinderen Annaboda med et hoppeføl efter Gleneagles. “En helsøster til Eagle Eye, der vandt Vinterfavoritternes Ærespræmie forrige år”, fortæller Alexander Elsass, som hjalp føllet til verden på York Stutteri.


Hoppeføllet efter Gleneagles er helsøster til Vinterfavorit-vinderen Eagle Eye. Foto: York Stutteri.

Annaboda (Duke Of Marmalade) sejrede som 3-årig både i Mowerinaløb og i Norsk Oaks, og karrieren bød desuden på andenpladser i Dansk Oaks og Bloomers’ Vase (L) samt en tredjeplads i Stockholm Fillies & Mares Stakes (L).

I avlen har Joca Stable givet hende flere gode chancer med besøg hos internationale hingste, og Eagle Eye (Gleneagles) er én i rækken. Desværre nåede han kun at starte som 2-årig, hvor han dog viste sig som én af årgangens allerbedste.

Eagle Eye ved sejren i Vinterfavoritternes Ærespræmie 2022 foran Slava Ukraini og My Poet. Foto: Burt Seeger.

Efter at have vundet i debuten på Jägersro, fulgte han op med en andenplads i Dansk Kriterium bag King Ferdinand (Elusive City), hvorefter han slog Slava Ukraini (Moohaajim), My Poet (Appel Au Maitre), Lucien (Hurricane Red) og King Ferdinand i dét der siden skulle vise sig at blive en vældig god udgave af Vinterfavoritternes Ærespræmie.

Eagle Eye var i træning på Jägersro hos Lennart J:r Reuterskiöld, og det er også ham Airborne Racing har givet ansvaret for Annabodas 2-årige Oasis Dream-datter Windbeater.

Annabodas 3-årige søn True Dane (længst væk) under et arbejde på Klampenborgs græs som 2-årig i fjor. Foto: Burt Seeger.

Familiens klassiske håb i 2024 hedder True Dane. Han er endnu ustartet og var i fjor i træning hos Brian Wilson. Efter Wilsons karrierestop har Waleed Zawawi flyttet Juniper Tree-sønnen til Søren Jensen, som også trænede moderen Annaboda.

Annaboda og Oliver Wilson vandt Mowerinaløb i 2013. Foto: Burt Seeger.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top