fbpx

Føltid: Habla er både blevet mor, moster og storesøster

Kl. 3:40 natten til torsdag kom årets syvende hoppeføl til verden på York Stutteri, da Edge Of Eternity fik en datter efter Juniper Tree. Få dage forinden havde Edge Of Eternitys datter, Habla, fået sit første føl, og det er tilmed mindre end to uger siden, at Hablas helsøster, Eternity Tree, ligeledes blev mor for første gang. Allwins-linjen er i fuldt flor.


Hoppeføl efter Juniper Tree ud af Edge Of Eternity (Academy Award). Foto: York Stutteri.

Det nyankomne Juniper Tree-hoppeføl er helsøster til både Eternity Tree og Habla, samt til 3-årige Neverever hos Søren Jensen og 2-årige Edge Of Glory hos Tina Mortensen.

Vi bliver ved Habla, som sent lørdag aften blev mor for første gang, da hun folede et stort og stærkt hingstføl efter Wentworth (Acclamation).

Habla vandt to gange i karrieren og var desuden anden i Dansk Galops Auktionsløb, tredje i Dansk Kriterium, samt fjerde i Dansk Derby og Dansk Oaks. Som bedst nåede hun op i et handicap på 82.

Mere om Allwins-linjen kan læses i GalopSports følhistorie fra februar om Eternity Tree hér.

Hingstføl efter Wentworth ud af Habla (Juniper Tree). Foto: York Stutteri.

Alexander Elsass kan også berette om endnu et hoppeføl, som kom til verden natten til onsdag.

“Det blev endnu en hoppe, denne gang efter Juniper Tree ud af Paree og dermed en helsøster til Kriteriums-vinderen Palm Springs og halvsøster til Wido Neuroths svenske Derbyvinder Bokan. Føllet har en flot størrelse og vi glæder os over en god foling, samt at vi nu er nået halvvejs igennem folingssæsonen på York”.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top