fbpx

Føltid: Appel Au Maitre-søn ud af Breeders’ Prize Sprint-vinderen Buckybabe

Buck Racings nidobbelte vinder, Buckybabe, som indstillede løbskarrieren ved udgangen af 2021, er blevet mor for første gang. “Hun har folet en velskabt søn efter Appel Au Maitre på Stutteri Hjortebo”, fortæller hoppens norske ejer Morten Buck til GalopSport.


Breeders’ Prize Sprint-vinderen Buckybabe med sit hingstføl efter Appel Au Maitre. Føllet kom til verden den 26. marts. Foto: Stutteri Hjortebo.

Buckybabe (Helsinki), som er ud af den amerikanskopdrættede Songandaprayer-datter Blowing Bubbles, tilbragte hele sin løbskarriere i Cathrine Erichsens varetægt, hvor hun som bedst nåede op i et handicap på 87.

Hendes største karrieresejr blev vundet i 2019-udgaven af Breeders’ Prize Sprint, hvor hun med Elione Chaves i bøjlerne slog Ramone (Eishin Dunkirk) med trekvart længde til en førstepræmie på 353.000 norske kroner.

Buckybabe vandt både som 2-, 3-, 4- og 5-årig for sin ejer og opdrætter Morten Buck, som også selv valgte at avle videre på den amerikanske moderlinje.

Buckybabe har to vindende søskende i Hot Bubbles (Appel Au Maitre) og Buckwalk (Crocker Road).

Buckybabe er nu booket ind til et besøg hos Cape Cross-sønnen Moohaajim på Hjortebo”, afslører Morten Buck.

Cathrine Erichsen og ejer/opdrætter Morten Buck med Buckybabe og Elione Chaves efter en af hoppens ni karrieresejre på Øvrevoll. Foto: Roger Svalsrød / Hesteguiden.com.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top