fbpx

Fly Society kåret som Fløjhingst i Dansk Varmblod

Fly Society kåret som Fløjhingst i Dansk Varmblod.


Stald Airbornes vidunderlige Fly Society, der igennem flere år har henrykket publikum med sin fremtræden og løbsresultater på turfen, har nu også høstet roser udenfor galopsporten.

Fly Society er nemlig – ligesom sin egen far Flyinfact – blevet kåret i Dansk Varmblod, og det er endda som fløjhingst i Fuldblods/Araber-kategorien. “Det er en stor ære at få ham kåret som fløjhingst, og det betyder naturligvis også en hel del for hans avlsværdi og muligheder når han slutter sin løbskarriere”, siger “Flyverens” ejer Carsten Nørgaard.

Fly Society har igennem vinteren været trænet frem imod hingstekåringen i Herning, og nu er han returneret til Søren Jensens træningskvarter på Enghavelyst hvor han genoptager træningen frem mod den kommende sæson.

“Fly Society havde problemer i ryggen sidste år, og det betød at han ikke gav alt hvad han havde i sig i løbene. Vi håber og tror på at vinterens anderledes træning har gjort ham godt, men hans karriere slutter dog såfremt han ikke viser tydelig forbedring i de første par starter”, slutter Carsten Nørgaard.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top