fbpx

Favoritternes dag i Aalborg

Selvom regnvejret havde silet ned det sidste døgn i Aalborg kunne den regnvåde bane ikke byde på overraskelser af nogen slags i dagens galopløb.


– Af Lone Kaalund-Thiel

I første løb kunne Mark Larsen helt sikkert dirigere 3-årige Fusilier til en velfortjent sejr i et udskrevet løb for 2- og 3-årige heste. Vinderen af løbet Fusilier er ejet af Stald Seaside og trænet af Lars Jacobsen.

På andenpladsen fulgte It’s Facit med Niclaj Stott i sadlen i behørig afstand. tredjepladsen blev efter en hård opløbsduel afgjort til fordel for Sofelia med Ann Charlotte Nielsen foran Fine Paladine med Louise Møller. Fine Paladine blev spændt overvåget af mange galopentusiaster, idet Fine Paladine er efter hoppen Skee The Feen, der tidligere har bragt så gode heste som Hovman og Lights Out. Fine Paladine skal dog udvikle sig mere i fremtiden, såfremt hun skal leve op til sine brødres meritter.

Dagens andet galopløb var også et udskrevet løb. Her var Arctic Palace både vægtmæssigt og formmæssigt gjort til løbets favorit. Arctic Palace og Nanna Skovsgaard kunne nemt indfri disse forventninger, og i opløbet var der aldrig i tvivl om, at den røde Starry Night-søn her kunne hjemtage sin anden sejr i træk for sine nye ejere. Nanna Skovsgaard kunne efterfølgende berette, at en af de forbedringer, Jan Skovsgaard har kunnet tilbyde den røde vallak er, at Arctic Palace ikke behøver at blive transporteret i hestetransport til og fra banen længere. Jan Skovsgaards træningsetablissement ligger i ‘gå-afstand’ (hvis man er motionist!) fra banen, hvorfor Arctic Palace slipper for at køre hestetransport inden løbet, hvilket ellers er en stor psykisk belastning for hesten.

Det bliver spændende at se, om Arctic Palace kan fortsætte sejrsrækken i årets finaleløb den 6. november 2006. De øvrige placeringer i løbet gik til henholdsvis Mr. Stormvind/Rikke Munk og Gold Winner/ Christina Gerlings.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top