fbpx

Fantastiske Federico

Federico ser ud til at være tilbage ved fuld styrke igen – i alt fald ligner han sig selv som aldrig før.


Først ville han ikke gå forlæns over mod 1600-meter starten, dernæst var han helt uregerlig foran startboksen og til sidst vandt han med 5 længder ned til andenhesten….ja, det er sådan vi alle sammen kender Federico.

Nant Y Gamer/Tølbøll tog teten fra starten og førte kort foran Federico, der dog ind på lige bane allerede så sejrssikker ud. Kim Andersen brugte kun en sjælden gang pisken for at få Federico til at løbe lige ud, og Cut Comeau, der var nærmest vinderen, kunne trods stormende næseblod nok alligevel ikke have ødelagt det for Federico.

Nant Y Gamer faldt fra tidligt i opløbet og kunne heller ikke afvise de sent angribende Mr Ibrahim og Pole Position, der indtog de næste pladser.


Dramatik i 2-års løbet

Der var Klampenborg-debut for de 2-årige heste, der havde Primo Melody-datteren Like Her Mother som favorit. Det var Scully med Puk Ervolder der lagde bedst ud og førte ind på lige bane. Her kunne Ole Larsen sætte gang i All Time High, der trak fra til en let sejr foran Like Her Mother og Line Up.

Efter løbet var der desværre et grimt styrt, da Scully kollapsede ved pull-up gården og smed Puk Ervolder af. Både Scully og Puk lå længe efter hændelsen nærmest livløse, men heldigvis slap begge parter forholdsvis udskadte fra styrtet.


Igen flere amatørtræner-sejre

Det blev endnu en gang til flotte sejre for amatørtrænerne, der vinder flere løb end længe set. Jens Peter Christensen lagde ud i 1. løb, da Miss Cassis med Rikke Hansen vandt efter tæt opløb med New Current og Miss Liep Fort på de nærmeste pladser.

I 2. løb var det Steve Nyström, der havde svenske Spring Foal først over stregen med John Fortune. Favoritterne Rose Of Ceccia og Manipulation sluttede kort efter. Endelig blev det til “dobbelt-svensk-amatørtræner-sejr”, da der var dødt løb imellem Double Joke og Tanystra.

Double Joke trænes af Mats Henriksson og Tanystra af Cecilia Sjøholm.

Dagens omsætning var desværre endnu engang meget lille. Totalomsætningen lød på 677.964 kr., mens V5 ikke kom over 100.000.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top