fbpx

Familien Brendholdt opruster til sæsonen 2006

Familien Brendholdt med bopæl i Århus har igennem mange år været blandt de højest satsende om mest vindende hesteejere i Danmark, hvor prikken over i’et var Derbysejren med Cut Champion i 2001.


Af HenrikBrendholdt

Familien har dog haft en lidt svag sæson i år hvor hestene har skuffet grundet sygdom m.m.

Med indkøb af tre velafstammede åringer satses der nu på succes i sæsonen 2006, hvor familien har hele fem heste i træning hos den nye træner på Jydsk Væddeløbsbane, Michael Sørensen.

På åringsauktionen erhvervede familien Brendholdt sig en hingst efter Itsabrahma og Cut Chief. Moderen er i familie med flere af familiens tidligere topheste såsom Cut Singer og Cut Comeau.

Efter auktionen blev der ligeledes erhvervet to åringer. En hoppe efter Final Appearance og Half Row, hvilket betyder en helsøster til Cut Champion.

Tredje nye ansigt i stalden er en vallak efter Cajun Cadet og Cut So Sharp. Moderen var selv en kapabel hoppe som bl.a. sejrede i Dansk Mesterskab for 3-årige heste og var anden i Mowerinaløb.

Hendes første afkom Cut Award sejrede i sin debut på Øvrevoll, men måtte siden aflives grundet en skade.

Det bliver spændende at følge disse tre nye heste i bl.a. Provinsens 2-års Grand Slam Serie næste år, hvor Cut-hestene nok skal gøre en god figur.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top