fbpx

Espen Hill tog historisk Stockholm Cup-triumf på Bro

39 år. Så længe skulle der gå, fra Nicke i 1984 vandt Stockholm Cup International for anden gang, og til en svenskopdrættet igen kunne hyldes som vinder af Sveriges største galopløb for 3-årige og ældre heste. 7-årige Espen Hill slog til og overlod engelske Outbox til sin tredje andenplads på stribe i Cup’en.Espen Hill (Helsinki) både trænes, delejes og blev redet af Bro Parks egen Madeleine Smith.

Hest og jockey blev modtaget med en vild hyldest efter den sikre sejr, som til slut kom til at lyde på halvanden længdes afstand til Archie Watsons Outbox (Frankel).

Espen Hill og Madeleine Smith stryger forbi Outbox med Hollie Doyle og vinder Stockholm Cup International (Gr.3). Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

På tredjepladsen kom Christophe Ferlands franske gæst Big Call (Animal Kingdom), hvorefter endnu to svenskopdrættede navne – Seneschal (Appel Au Maitre) og Go On Carlras (Harzand) tog de sidste præmiepenge.

Førstepræmien var 900.000 svenske kronor værd for Espen Hill, som ejes af BeWe Horseshoes AB og er opdrættet af Katarina Jacobson.

Det var karrieresejr nummer 15 i 30 starter for den brune vallak, der samtidig rundede 3,5 millioner kronor i præmiesum.

Espen Hill og Madeleine Smith vinder Stockholm Cup International (Gr.3). Foto: Steven Cargill.

Espen Hill og Madeleine Smith efter familietriumfen i Stockholm Cup International (Gr.3). Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top