fbpx

Enestående mulighed for international galop-uddannelse

I slutningen af juni måned udløber ansøgningsfristen for Kirsten Rausings Stipendium til minde om Margareta Wettermark – en absolut enestående mulighed for at dygtiggøre sig inden for fuldblodsavlen.

Stipendiet er udset til dig, der er bosat i Skandinavien og gerne vil uddybe dine kundskaber indenfor fuldblodsavlen – udenlands – og som vil forbedre betingelserne for opdræt af galopheste i Skandinavien.


Studier på tre kontinenter

Du får muligheden for at studere eller arbejde på stutterier i England, Irland, USA, Australien, Tyskland eller Frankrig. Alternativt kan du komme på et gennemgående kursus på The National Stud i Newmarket eller i Kildare, Irland.

Hvis du vil lære hvordan man forbereder åringer til auktion, er det nødvendigt at være på plads mellem juli og oktober/december. For avancerede “stud-grooms” er der mulighed for en uddannelse i Newmarket i efteråret, hvilket sker igennem Thoroughbred Breeders’ Association på British Racing School.

På de engelske kurser kræves der gode forkundskaber i engelsk, og på det avancerede kursus skal du tilmed have gode kundskaber inden for avlsarbejde.


International videreuddannelse

Stipendiet er åbent for en international videreuddannelse som f.eks. beslagsmed (skoning af føl og ungheste), dyrlæge etc. Kirsten Rausing er åben for andre forslag og retninger, det vigtige er at tyngdepunktet ligger på galopheste.


Stipendiet er udset til dig der har ovennævnte interesse, samt:

Er over 18 år og har gode kundskaber i engelske eller et andet relevant sprog.
Er EU-statsborger eller norsk statsborger.
Arbejder i Skandinavien med fuldblodsheste som hovedsag
Vil vende tilbage til Skandinavien efter afsluttet uddannelse

Stipendiet er individuelt baseret, det vil sige at det vil blive tilpasset dine reelle omkostninger. Det uddeles til én person per år!


Ansøgning

Hvis du går rundt med drømmen om en international uddannelse inden for galopsporten, har du her en fantastisk mulighed for at få det bedst tænkelige springbræt til din karriere, og det enestående ved Kirsten Rausings Stipendium til minde om Margareta Wettermark er, at du selv har mulighed for at vælge din helt personlige indgangsvinkel, alt efter hvor dit arbejdsområde ligger.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top